28 juni 2009
11:00

Bengtsfors IF

Referat: Laxarby IF - Bengtsfors IF

Match nr 8. Ja det blev många mål i denna match, och vi dominerade under hela matchen och vann rättvist.

1:a halvleken var bara 3 min gammal då vi gjorde 1-0 via Lovisa. Sen kom 2-0 och 3-0 snabbt av Linn och Amelia. Efter detta kämpade sig BIF-tjejerna in sig lite i matchen och höll upp spelet ganska bra, tills den 26:e min då Amelia gjorde sitt andra mål. Vi hade ett mycket bra passningspel som vanligt.

I 2:a halvleken fortsatte vi vårt fina passningsspel och det gav reultatet att vi gjorde ytterliggare sex mål, som kom av Lovisa, Emmy, Linn, Alice -Grattis Alice!första men inte sista målet!!! Linn igen och så kom det roligaste, då det var ca.1-2 min kvar av matchen fick vi en hörna, och "pappa" Klas beordrade att Johanna (som är målvakt) upp för att nicka. Lovisa tog hörnan och hittade med ett perfekt inlägg Johannas högerfot, och bollen gick i en fin båge in vid stolpen!!! Ett historiskt mål, jag vet inte om någon LIF-målvakt nånsin gjort mål på någon hörna, och då har ändå rätt många målvakter funnits i LIF!! Härligt Johanna! och en ros till Lovisa för "smörpassningen".

En bra match där vi är numret större än BIF, och det är ju faktiskt så att dom är 2-3 år yngre än flera av våra tjejer så med tanke på det, kämpade dom tappert och bra hela matchen. Nu blev det stora siffror men har ett väldigt bra passningspel återigen, och detta skall vi bygga vidare på och försöka hålla i och om det går även utveckla under hösten! Stort grattis till Linn som gjorde första målen i år, och det blev hattrick!! Bra LIF-tjejer!